AANBOD > LOOPBAANBEGELEIDING

Verken je loopbaan-mogelijkheden 

Vind de weg naar een betekenisvolle carrière en werkplezier.

Tijdens de coaching kunnen we het hebben op een complete loopbaanoriëntatie en het verkennen van je interesses en hoe deze aansluiten op de arbeidsmarkt. Maar we kunnen evengoed inzetten op het ontdekken van jouw unieke kwaliteiten en hoe je deze kunt benutten in de zoektocht naar ander werk of om meer voldoening te vinden in je huidige baan.

Laten we samen op ontdekkingsreis gaan, en je helpen om een helder beeld te krijgen van je loopbaanmogelijkheden.

Olga de Jong coaching en psychotherapie Brugge

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is een persoonlijke reis om je carrière pad helder te krijgen en te begrijpen hoe jouw interesses zich vertalen naar de arbeidsmarkt. 

Tijdens de loopbaanbegeleiding help ik jou te ontdekken waar je naar op zoek bent.

Van loopbaanvraag tot aan duidelijk actieplan.

We starten met het uitklaren van jouw specifieke loopbaanvraag en de inzichten daaruit vertalen we in heldere stappen en een duidelijk actieplan.

Tijdens elke sessie bekijken en evalueren we dat actieplan zodat je steeds naar huis gaat met concrete handvaten om  zelf mee aan de slag te gaan.

Dankzij loopbaanbegeleiding ben ik zelf voor het eerst in contact gekomen met coaching. Sindsdien heeft mijn leven een heel nieuwe wending genomen. Uit dankbaarheid hiervoor kies ik ervoor om zelf ook als gepassioneerd loopbaancoach aan de slag te blijven.

Lees meer over mijn aanpak op www.loopbaanbegeleidingvooriedereen.be 

Loop je steeds vast in dezelfde patronen?

Wil je los komen van perfectionisme, uitstelgedrag of het gevoel ‘niet goed genoeg’ te zijn? Contacteer mij voor een afspraak.