AANBOD > THERAPIE

Goed-in-je-vel therapie

Ontdek je innerlijke kracht en omarm positieve veranderingen

Door middel van therapeutisch coachen, wil ik je uitnodigen om een diepe reis naar binnen te maken, om je emoties, gedachten en de overtuigingen die je tegenhouden te verkennen. Mijn aanpak richt zich op het begrijpen en transformeren van je innerlijke wereld om een positieve impact op je leven te creëren.

Goed in je vel therapie

Wat is therapeutisch coachen?

Therapeutisch coachen is een zachte en compassievolle benadering die het beste van psychotherapie en coaching combineert. Vanuit begrip voor de uitdagingen van jouw leven en de inhoud van jouw spreekwoordelijke rugzak, bied ik je een veilige ruimte om te verkennen wat je tegenhoudt. Er wordt bewust meer ruimte gelaten tussen de sessies, zodat je de tijd hebt om te verwerken en te groeien. Mijn aanpak draait om het begrijpen van de diepgewortelde gedachten en overtuigingen die je leven beïnvloeden. Samen zullen we de impact op je zelfbeeld onderzoeken en werken aan het opbouwen van positieve self-talk en mildheid voor jezelf.

Wat kun je verwachten?

Voordelen

Jouw innerlijke reis begint hier

Als je klaar bent om jezelf diepgaand te begrijpen en verandering te omarmen, ben ik hier om je te begeleiden. Laten we samen op ontdekkingsreis gaan, zonder haast, met aandacht voor jouw unieke behoeften.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek